Bendovi New Mythology i UV u subotu u CK13

Koncert na kome će nastupiti muzički sastavi: New Mythology i UV održaće se u subotu, 21. aprila od 21 čas, u Omladinskom centru CK13.
Bendovi New Mythology i UV u subotu u CK13
Foto: 021.rs
New Mythology je novosadski heavy rok bend, predstaviće numere sa najnovijeg albuma "Sve jedan". Grupa je aktivna na novosadskoj sceni već više od deset godina i iza sebe ima veliki broj odsviranih svirki.
 
Podrška te večeri biće novosadski alternativni moderni rok sastav UV. 
 
Cena karte za ovaj koncert biće 200 dinara.
  • Lošmi

    21.04.2018 17:22
    Lep provod
    Lepo se provedite i uživajte na svadbi nisam došao zbog kamenih momaka iz trebinja...
  • Bof

    21.04.2018 16:36
    Pozdrav iz Milana
    Paniću ne bih ti savetovala da žuris sa veridbom znam momka koji je isto uradio na Burkinu svadbi pre par godina i nije se bas usrećio... Inace je iz bukovca
  • Role

    21.04.2018 13:37
    Nije fer
    Vidim da se digla polemika oko mog "falša" i podmazivanja, ako mislite da će mitologija biti bolja bez mene najmanji je problem da se ja povučem... Koliko već večeras!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič