Radovi sa subotičkog festivala GIF-ova pred Novosađanima u subotu u KC Lab

Subotički regionalni festival gif-ova "Gifest" predstaviće radove sa prethodnih izdanja u subotu, 28. aprila u Kulturnom centru Lab, u Ulici dr Hempta 2.
"Gifest već šest godina okuplja autore i ljubitelje digitalne umetnosti, a u subotu će biti prikazani gif autorski radovi sa petog Gifest-a iz 2017, revijalna selekcija iz 2016. i 2017. godine, kao i radovi američkog autora Bila Domonkosa, ujedno i prošlogodišnjeg člana žirija festivala. U organizaciji "Mostova i Raskršća" novosadska publika će pored sjajnih gif radova tokom večeri slušati i Neomoderna, koji čini polovinu subotičkog minimal synth dua YusYus. Uz njega očekujte putovanje kroz new wave, acid, new beat i synth wave poznate i nepoznate prostore uma", najavili su iz KC Lab.
 
Program počinje u 22 časa i ulaz je 150 dinara.
 
Konkurs za šesti regionalni festival gifova Gifest#6 trenutno je u toku i zainteresovani stvaraoci svoje radove mogu da šalju do 27. maja na gifest.subotica@gmail.com.
 
Propozicije za učešće su da animirani gif mora da se sastoji iz najmanje dva frejma, ne postoje ograničenja u smislu sadržaja, teme i forme gif-a (dozvoljeno je sve od apstraktnog do angažovanog) i svaki autor može da pošalje maksimalno pet svojih autorskih radova.
 
Učešće na festivalu je besplatno i otvoreno je za sve, prijavljeni radovi moraju biti autorska dela onog ko ih šalje, a podaci koje je potrebno dostaviti uz gifove su: naziv rada; ime i prezime autora; grad i državu iz koje je autor; zanimanje i godište autora; kontakt telefon i e-mail.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič