Izložba fotografija čiji je autor Jan Valo od subote u Slovačkom narodnom domu u Kisaču

Izložba fotografija "Na putu sudbine", čiji je autor Jan Valo, biće otvorena u subotu, 26. maja, u Galeriji Slovačkog narodnog doma u Kisaču.
Izložbu, na kojoj će biti prikazano tridesetak fotografija velikog formata, otvoriće Tomislav Peternek, doajen jugoslovenske i srpske fotografije.
 
"Jan Valo (1964), fotograf iz Novog Sada, poznat je po fotografijama na kojima dominira čovekova figura u velikom prostoru. Kroz dugogodišnje bavljenje fotografijom, oprobao se na gotovo svim poljima ‒ od pejzaža, preko slika urbanih sredina i seoskih motiva, do ljudi, portreta, detalja. Svojom prvom samostalnom izložbom, koja se održava u njegovom rodnom Kisaču, potvrdio je uspehe koje niže već godinama na domaćim i međunarodnim takmičenjima, na kojima je osvajao vredne nagrade", navodi fotograf Dragan M. Babović.
 
Otvaranje je u 19 časova, a izložba će biti postavljena do 25. juna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič