Knjižara "BoBo" vas vodi na koncert Artan Lilija

Beogradski sastav Artan Lili otvoriće novi koncertni prostor u Domu B-612 (Miletićeva 40) u centru grada u petak, 1. juna.
Nastupom benda koji je za relativno kratko vreme lansirao nekoliko hitova, kulturni centar Dom B-612 će otvoriti vrata svoje bašte. 
 
Beogradski sastav poručuje da se raduju koncertu, jer će to biti "idealna prilika za druženje sa našom omiljenom publikom pod vedrim novosadskim nebom u toploj junskoj noći". 
 
Na koncertu će im se pridružiti i novosadski sastav UV.
 
Prvi 100 ulaznica se prodaje po promotivnoj ceni od 600 dinara, a nakon toga će koštati 800 dinara. Karte se mogu kupiti u "Mungosu".
 
Takođe, Novosađani imaju priliku da u knjižari "BoBo" (Miletićeva 45) odaberu nešto od velike ponude knjiga, poklona, igračaka, te da besplatno prisustvuju koncertu poznatog sastava.
 
  • ha

    26.05.2018 20:34
    he
    otvoriti prostor koji radi već godinu dana bez dozvole, zanimljivo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič