"Todin hercenšlus" u Radio kafeu 15. juna

Bend "Todin hercenšlus" nastupiće u petak, 15. juna, u Radio kafeu i promovisati album "Čaj sa medom" i singl "Pinkle".
Posetioci će uživati u "laloškom svingu", autorskoj muzici i obradi šansona na više svetskih jezika.
 
Početak je u 21 čas.
 
Sastav je nastao 2015. godine, a osnivač je Boban Dževerdanović (nekadašnji gitarista grupe Garavi sokak). Ideja o formiranju sastava proizašla je iz dugogodišnjeg prijateljstva članova, kao i iz saradnje na drugim muzičkim projektima. Namera benda je da kroz autorski rad prezentuje svoj doživljaj podneblja na kojem žive, uz tekstove bogate arhaičnim izrazima vezanim za Vojvodinu, kakav je i sam naziv (germanizam "hercenšlus" u prevodu infarkt, slomljeno srce), koristeći melodijske i ritmičke elemente popularne muzike sa primesama svinga i džeza.
 
Sadašnji sastav benda čine: Todora S. Vučković, vokal i gitara, Boban Dževedanović, gitarista i kompozitor, Vivien Kurtović, vokal i violina, Žarko Žare Karanović, bas gitara i gosti benda: (Ljubiša Ponjević - bubanj, Stefan Stanečić - truba, Bane Ivković - harmonika, Dejan Vučković - perkusije i Teodora-Bojana Dževerdanović - prateći vokal).
  • ns

    09.06.2018 13:25
    podrska
    Podrska za Bobana i ekipu, sa zeljom da se dostigne nivo kvaliteta sa prethodnom postavom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič