Bogat program "Futoškog kulturnog leta"

Futoško kulturno leto je manifestacija namenjena najmlađim, ali i starijim sugrađanima.
Programi za najmlađe obuhvatiće muzičko - scenske  programe dece futoških vrtića, škola i klubova, radionice različitih sadržaja, animatorske programe, maskenbal, pozorišne predstave, koncerte i filmske projekcije. Nešto starija publika biće u prilici da uživa u likovnoj radionici 18+, izložbama, pričama o Novom Sadu Zorana Kneževa i filmovima. Program će, tokom mesec dana, okupiti više od 800 učesnika. 
 
Tokom sledeće sedmice, u utorak 19. juna na Platou KC Mladost biće održan muzičko - scenski program dece vrtića, škola, plesnih klubova i članova KC Mladost, pod nazivom "Sunce od osmeha". U sredu i u četvrtak od 18h na programu su kreativne radionice. U sredu će posetioci biti u prilici da uživaju u predstavi pozorišta Teatrilo "Crvenkapa i vučko", a u četvrtak mališani će se družiti sa mađioničarem Volareom.  
 
U petak na programu je filmski dan i filmovi "Neviđeni 2" (18:00) i "Park iz doba Jure: Uništeno kraljevstvo" (20:00). 
 
Veliki letnji maskenbal i druženje sa animatorkom Slavicom je u subotu u 18:00. Ulaznice za bioskop su 250 dinara, dok je ulaz na sve ostale programe besplatan.
 
Za nešto stariju publiku i ljubitelje istorije i lepih priča, u Galeriji KC Mladost, u ponedeljak 25.juna u 20:00 biće priređena promocija knjige  "Novi Sad – priče iz prošlosti" Zorana Kneževa, hroničara i publiciste. Gost promocije je prof. Miša Blizanac, istoričar i muzikolog. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič