Dani akt fotografije od 27. jula u Novom Sadu

"Dani akt fotografije", drugi po redu, održaće se u Novom Sadu od 27. jula do 7. avgusta.
Dani akt fotografije od 27. jula u Novom Sadu
Foto: Pixabay
U pitanju je međunarodna fotografska manifestacija koja se održava u Novom Sadu i Srbiji i koju organizuje Fotografski klub Vojvodina iz Novog Sada. Ona u svom programu objedinjuje ove godine izložbe akt fotografije, treću po redu međunarodnu radionicu akt fotografije, predavanja na temu akt fotografije, predstavljanje foto-monografija na temu kreativne akt fotografije, druženja fotografa, foto-izlete. 
 
Misija foto-festivala "Dani akt fotografije" je da sačuva umetnost i kreaciju u prikazivanju lepote, čulnosti ljudskog tela i edukuje mlade fotografe kako da se oslobode vulgarnosti i šunda u svojim idejama i vizijama pri stvaranju akt i erotske fotografije, kao i da ispolje svoju ličnost na kreativan način. U doba sveprisutne internet komunikacije prikazivanje nagog tela pripada najosetljivijoj oblasti po ličnost. 
 
PROGRAM:
 
Petak, 27. jul
 
Od 19h - Otvaranje foto-festivala 'Dani akt fotografije – Novi Sad 2018'"
Od 19:30h - Otvaranje samostalne izložbe akt fotografija "Nakon ljubavi" Stijepa Brbore iz Dubrovnika – Galerija "Dvorac Eđšeg" Antona Čehova 4 
Od 20:30h - Predavanje za polaznike akt radionice – Janoš Eifert iz Budimpešte Mađarska, FKV Bulevar oslobođenja 22 
 
Subota, 28. jul
 
Od 8h - Prvi deo praktičnog rada na fotografskoj akt radionici pod nazivom "Telo i pokret"
Od 11h - Predavanje za polaznike mentor akt radionice "Dekonstrukcija akt fotografije" prof. Vladimira Tatarevića, iz Beograda, FKV Bulevar oslobođenja 22
Od 15h - Drugi deo praktičnog rada na fotografskoj akt radionici pod nazivom "Telo i tekstura u prirodnom okruženju"
Od 19:30h - Otvaranje samostalne izložbe akt fotografija "Razotkrivena" Dejana Dizdara u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, Dunavska 37 
 
Nedelja, 29. jul
 
Od 8h - Treći deo praktičnog rada na fotografskoj akt radionici pod nazivom "Akt u enterijeru"
Od 13h - Analiza fotografija učesnika radionice i proglašenje najboljeg rada
Od 15h - Podela sertifikata svim polaznicima i nagrada najboljim polaznicima radionice
 
Od 17h - Predstavljanje foto-monografije Janoša Eiferta
Od 19:30h - Otvaranje samostalne izložbe akt fotografija "Dodiri" Gorana Kukića iz Sarajeva, Galerija za mlade "Macut", Sutjeska 2 (prvi sprat Spensa, ulaz od suda) 
 
Sve informacije u vezi sa festivalom mogu se dobiti email-om: fotografski.klub.vojvodina@gmail.com ili office@fkv.rs i na broj telefona 063 580 610.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič