"Iz ugla jednog fotografa" u nedelju u Sremskim Karlovcima

Prvi dan jeseni, Pokret gorana Vojvodine obeležiće fotografskim druženjem u Sremskim Karlovcima.
"Iz ugla jednog fotografa" u nedelju u Sremskim Karlovcima
Foto: Pixabay
Tema foto pustolovine je "Iz ugla jednog fotografa – Sremski Karlovci".
 
Program u nedelju, 23. septembra, počinje u 9 i traje do 17 časova. Učesnici će se okupiti u Ekološkom centru Radulovački, a na raspolaganju im je nekoliko lokacija za fotografisanje (Karlovački dunavac i Dunav, Saborna crkva Svetog Nikole i dvorište Patrijaršijskog dvora, Muzej kuglofa "Gea" i Muzej šibica).
 
Najboljih 30 fotografija, u kategoriji profesionalnih fotografa i fotografa – amatera, biće predstavljene u okviru 15. Novosadske jeseni. Manifestacija se održava od 23. do 27. oktobra na Spensu. Nakon toga, fotografije će biti izložene u holu Ekološkog centra Radulovački u Sremskim Karlovcima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič