Snežana Radojičić u četvrtak na Spensu o putovanju biciklom po Severnoj Koreji

Knjiga o putovanju biciklom po Severnoj Koreji Snežane Radojičić biće predstavljena u četvrtak, 18. oktobra u amfiteatru Spensa.
"Zanimljiva iskustva sa putovanja biciklom i putopis 'Severna Koreja - Putovanje po zemlji Kim Džong Una' autorka Snežana Radojičić će predstaviti kroz anegdote, fotografije i snimke", navode u Novosadskoj biciklističkoj inicijativi koja je organizator događaja. 
 
Na biciklističkom putovanju oko sveta od 2011. godine, profesorka jugoslovenske i svetske književnosti samo u prve četiri godine prešla je više od 40.000 kilometara i posetila više od trideset zemalja Evrope i Azije. U prvoj objavljenoj knjizi "Zakotrljaj me oko sveta" utisci su bili duboko intimni, da bi vremenom iz "pera" počeli da izlaze egzotični pejzaži, opijenost putovanjem, novim kulturama i ljudima. Autorka je 2015. godine objavila dva džepna vodiča "Priručnik za kampovanje sa mini kuvarom" i "Vodič za putovanja biciklom" u kojima je podelila praktična iskustva i savete budućim cikloturistima i čiji tiraži su u potpunosti rasprodati. 
 
Najnoviji putopis posvećen je putovanju kroz Severnu Koreju, destinaciji sa burnom istorijom i promenljivom sadašnjicom.
 
Svi kojima se predstavljanje ove daleke istočne zemlje i avantura na biciklu dopadne, knjigu mogu da kupe na licu mesta od autorke i tako je podrže u njenom putovanju oko sveta na biciklu. 
 
Program će početi u 20 časova, a ulaz na tribinu je slobodan. 
 
Više informacija o događaju može se pronaći OVDE

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič