Sutra uveče moguća oluja sa grmljavinom i gradom

U Novom Sadu sutra sunčano i veoma toplo. Kasnije posle podne i uveče jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Sutra uveče moguća oluja sa grmljavinom i gradom
Foto: Pixabay
Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Slab do umeren jugozapadni vetar, biće tokom dana u skretanju na severozapadni, uveče u pojačanju, na udare i jak.
 
Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 27°C. 
 
U nedelju oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pre podne u severnim, posle podne i uveče i u ostalim predelima prestanak padavina i delimično razvedravanje, ali će i dalje biti uslova ponegde za kišu i pljuskove sa grmljavinom. Duvaće umeren do jak severni i severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 16°C na jugu do 26°C na severu Srbije. 
 
U ponedeljak, utorak i sredu promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde će biti uslova i za kratkotrajne grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura početkom sledeće sedmice biće od 18°C na jugu do 25°C na severu Srbije, dok će u sredu temperatura biti od 23 na jugu do 28°C na severu Srbije. Još tokom ponedeljka duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vreme