Đorđević: Volim ove momke, volim ovu zemlju, volim ovaj dres

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević, izjavio je nakon pobede nad Australijom rezultatom 87:61 u polufinalu Olimpijskih igara, da ostaje miran posle svega što se dogodilo i dodao da će uživati u osvojenoj medalji, kakvog god bude sjaja.

"Zasluženo idemo u finale, miran sam posle svega što je bilo, jer volim ove momke, volim ovu zemlju, volim ovaj dres i uživaću u medalji kakva god da bude", rekao je Đorđević.

On je kazao da je jako ponosan na ekipu i ono što su uradili.

- Pre svega način kako smo odigrali, bili smo izuzetno spremni, to potvrđuje 14 primljenih poena za poluvreme. Imali smo 23 asistencije, ovo je sport gde se samo zajedno može do ovih rezultata. Ponosan sam na staf, igrače, Savez, sve koji su dali pravu podršku, to smo osetili, ovo je jedna lepa medalja, jedna ili druga, videćemo - rekao je Đorđević.

Finale Srbija igra protiv Amerik u nedelju u 20:45h.

- Postoje dva načina da igramo sa SAD, da odemo da odigramo ili da odemo i pobedimo, samo da oni odaberu kako ćemo - kratko je kazao selektor.

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije širom zemlje, rano jutros su na ulicama proslavili trijumf protiv Australije i plasman u finale Olimpijskih igara u Riju.

  • Zivan

    20.08.2016 10:08
    Uspeh jeste veliki, momci su izgrali izvanredno; ipak, ja visse volim kossarkassice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rio 2016