Krstajić najverovatnije vodi reprezentaciju na SP u Rusiji

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je danas da "sve ide ka tome" da će Mladen Krstajić kao selektor voditi reprezentaciju na Svetskom prvenstvu iduće godine u Rusiji.
"Rekao bih vam ime selektora, ali još nije doneta konačna odluka. Na tome radi stručno veće, pre svega Goran Bunjevčević. Po onome što vidim iz razgovora s njima, postoji šansa da se ništa ne menja u budućnosti. Možda je i najbliža opcija da situacija ostane kakva je i da se izbriše prefiks 'v. d.'", rekao je Kokeza u razgovoru sa novinarima u Beogradu.
 
Krstajić je kao vršilac dužnosti preuzeo reprezentaciju Srbije posle smenjivanja selektora Slavoljuba Muslina i vodio je ekipu na prijateljskim utakmicama s Kinom i Južnom Korejom na azijskoj turneji u novembru.
 
Kokeza je najavio da se nada da će se dileme oko selektora rešiti u narednim danima.
  • ???

    25.12.2017 10:08
    predlog
    Da Kežman bude selektor? Ionako određuje ko će igrati.
  • Vojislav

    25.12.2017 04:47
    Selektor
    Komentar o SMS je banalan. Njemu je njegov kvalitet i igrs doneli transfer sumu i to nema nista sa reprezentacijom.

  • uzaludan

    24.12.2017 22:20
    Kokeza, drugar AV-a
    Najurio Muslina, koji ih je doveo do prvenstva i ponovo, posle Antića, uspostavio pravi kolektivni duh! Zbog lične netrpeljivosti, zbog rezultata nije!

    Onda probao PAMETNE trenere, Piksi, Paunović, Milojević..., ali niko neće, jer su pametni i videli šta je uradio onome koji nam je doveo reprezentaciju do prvenstva!

    Verovatno neće ni neki GLUPI treneri, a pošto je Krstajić poslušan, može poslužiti da se niko ne seti ko nam razbija reprezentaciju!

    Nemam ništa protiv Milinković-Savića, dobar je igrač, ali reprezentacija je 11 igrača! Ako on kvari atmosferu mora da otpadne, makar bio najbolji!

    Usput, zanimljiv detalj:
    -Sva ova frka oko reprezentacije je enormno digla cenu Sergeju, čiji je menadžer Kežman, Kokezin drugar. Koliko je tu % od % od %?

    Sve ovo govori da ćemo opet na*ebati na prvenstvu, i to zasluženo, jer guramo glave u pesak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Jokić u prvoj petorci NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić iz Denver nagetsa uvršten je u prvi tim NBA lige, čime je dobio još jedno individualno priznanje.