Stolica: Blato je metafora za srpski fudbal

Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica bio je posle remija sa Mačvom (1:1) nezadovoljan i rezultatom, ali i stanjem u kom se srpski fudbal nalazi.
Matić je u 84. minutu postigao vodeći gol za Mačvu, izjednačio je Lazar Arsić iz slobodnog udarca u 88. minutu.
 
Rezultat je bio u drugom planu, jer je igrač "Voše" Novica Antić dobio crveni karton u 29. minutu meča, a sudija Novica Anđelovski je isključio i trenera Novosađana kasnije zbog prigovora.
 
"Ovo iza nas je blato koje ne dopušta normalan fudbal. Ne mislim samo na blato na terenu, blato je metafora za ovaj naš fudbal. Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za izvršioce, posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i nema reakcija. Nadam se da ćemo izvući pouke, mnogo toga gubi smisao. Vrtimo se ukrug i zaboravljamo za koga se igra fudbal", rekao je Stolica posle meča sa Mačvom za TV Arena sport. 
 
Vojvodina se posle remija sa Mačvom nalazi na osmom mestu Super lige Srbije, poslednjem koje vodi u plej-of. Izveštaj sa utakmice Mačva - Vojvodina možete da pročitate OVDE.
  • Dasa

    25.02.2018 08:39
    Ako je tako istupite iz takmičenja i napravite svoje. Radije ću gledati FK Vojvodina bez zvučnih imena protiv FK Tatra nego Vošu protiv Zvezde, ali namešteno.
  • Crvena masina

    24.02.2018 22:27
    Ovo kupre, slobica... igarci... vuk...
    To moze ali u KABEL
    Tamo jes sada biznis plan.
    Vojvodina je ensto drugo tu Dulo upravlja
  • Perica

    24.02.2018 21:08
    Mulj
    Muljcina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.