Đoković zaustavljen u drugom kolu Indijan Velsa

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Indijan Velsu, pošto je večeras izgubio od Japanca Tara Danijela sa 6:7, 6:4, 1:6.
Meč Đokovića i Danijela, 13. i 109. tenisera sveta, trajao je dva i po sata. 
 
Đoković je dobro počeo meč, svoj prvi od poraza na Australijan openu od Hjeon Čunga, poveo je sa 4:1 i 5:2, ali se Danijel vrlo brzo vratio. U devetom gemu je oduzeo servis Đoković i odveo set u taj-brejk koji je dobio sa 7:3. 
 
Srpski teniser je nastavio da se muči i u drugom setu, ali je uspeo da izjednači na 1:1. Napravio je brejk u sedmom gemu, a potom je u desetom iskoristio treću set loptu.
 
Danijel je i u trećem setu koristio svaki grešku Đokovića. U četvrtom gemu mu je oduzeo servis, a potom je nekada najbolji teniser sveta praktično stao. Djoković je u šestom gemu duplom servis greškom poklonio novi brejk Danijelu, a japanski teniser je u narednom gemu potvrdio svoj najveći trijumf u karijeri.
 
Danijel će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča Leonardo Majer Ruben Bemelmans.
  • Sever Srbije

    12.03.2018 11:09
    Napred Novace!Ti si ucinio da uz tebe budemo ponosni i srecni, malo li je!sad igraj za sebe i sponzore niko ti ne zamera!
  • Andrija Šrek

    12.03.2018 09:32
    ...
    Snaga i mišićna masa se može vratiti samo unosom namirnica životinjskog porekla!
  • Zivan

    12.03.2018 06:03
    Novak nije ostavio nikakav utisak, povrtak će biti spor i pod velikim je upitom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.