Đoković i dalje u krizi, ponovo poraz na startu turnira

Novak Đoković poražen je već u svom uvodonom meču na Mastersu u Majamiju od Benoa Pera u dva seta.
Đoković je imao energije samo za prvih 20 minuta, iako je pauzirao skoro tri meseca posle Australijan opena, pa je izgubio rezultatom 6:3, 6:4.
 
Novak je dobro počeo duel na Floridi, činilo se da ima kontrolu u nekoliko uvodnih gemova, ali je Francuz odlično parirao.
 
Međutim, jedan gem je bio prekretnica - kod rezultata 3:3 u prvom setu odigrao je katastrofalno i potpuno izgubio energiju. Per je bio u naletu, napravio je seriju gemova kojom je došao do vođstva u setovima, da bi ozbiljno pripretio početkom drugog. 
 
Taj talas je Đoković preživeo, a i kada je pretrpeo novi brejk za 4:2, uspeo je da se ekspresno vrati. Ipak, taj period dobre igre je bio kratkotrajan, opet je posustao u finišu i doživeo novi poraz. Francuz je na ovaj način sprečio srpski derbi jer će u sledećoj rundi igrati protiv Filipa Krajinovića koji je lako izašao na kraj sa Lijamom Brodijem - 6:3, 6:2.
 
Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 7.972.535 dolara, a titulu brani prvi igrač na ATP listi Rodžer Federer.
  • Bravo

    24.03.2018 08:43
    @Salamander
    Bravo!
  • NS49

    24.03.2018 07:45
    Sada igra kao trećerazredni teniser koji poenakad ima dobar udarac. Nole je pod velikim uticajem svoje žene (mislim da muškarci ne bi trebalo da se žene sa ni god. dana starijom) koja je morala osetiti da nema snage i ne maltretirati ga sa jelima koja nisu za ovako težak i jak sport. Dobro je da on ima volje da nastavi da igra i valda će se bolje spremiti za njegovu domovinu Monako mada zadnje vreme ni tamo nije blistao.
  • Miki

    23.03.2018 23:41
    Malo je reći da se bruka,uvek je delovalo da ima kliker,a sada ne zna gde udara,izgleda jadno i bespomoćno,gde se trpa dok se iole ne pripremi,jer on nije tehničar,razbijač i talenat,nego veliki radnik i mentalno jak,sada bez trenera,samopuzdanja svi jedva čekaju da igraju sa njim i pobede ga i ovakvi rekreativci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.