Krstajić saopštio spisak od 27 fudbalera za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Selektor Srbije Mladen Krstajić odredio je 27 fudbalera koji konkurišu za nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji koje počinje 14. juna.
Krstajić saopštio spisak od 27 fudbalera za Svetsko prvenstvo u Rusiji
Foto: 021.rs

Krstajić je prvobitni spisak od 35 fudbalera skratio na 27, a kasnije će morati da "precrta" još četiri fudbalera. Na trenutnom spisku su:

Golmani: Stojković, Rajković, Jovanović, Dmitrović;

Odbrana: Kolarov, Rukavina, Rodić, Ivanović, Spajić, Veljković, Tošić, Nastasić, Milenković

Vezni red: Matić, Milivojević, Grujić, Maksimović, Tadić, Živković, Gaćinović, Kostić, Radonjić, Milinković-Savić, Ljajić

Napadači: Mitrović, Prijović, Jović

Srbija će se od 3. do 9. juna pripremati u Austriji, gde će odigrati dve prijateljske utakmice, obe u Gracu, prvu protiv Čilea (4. jun - 20h), a drugu protiv Bolivije (9. jun - 18h).

Krstajić će na dan prvog test meča, dakle 4. juna, saopštiti konačan spisak od 23 fudbalera koji će predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu.

"Orlovi" će u Rusiju otputovati 11. juna, a na Mundijalu će u grupnoj fazi igrati protiv Kostarike (17. jun, Samara), Švajcarske (22. jun, Klinjingrad) i Brazila (27. jun, Moskva). Iz grupe će se dve najbolje selekcije plasirati u osminu finala.

  • Sale NS

    24.05.2018 14:50
    Nemam komentar
    Većina igrača je očekivana na spisku, nekih nema ali ima nekoliko meni barem nepoznatih. Imamo sasvim solidan tim. Nikome neće biti svejedno protiv nas, samo se plašim menadžerskih fora i fazona i naše tradicionalne srpske za....nosti (mislim da ne bude onako kao u NS na prvnestvu u košarci kada smo imali najjači tim svih vremena i Obradovića, a nismo uradili ništa). U svakom slučaju - NAPRED ORLUŠINE, SVI SMO U Z VAS!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).