Sve je spremno, Vojvodina - Bokelj za prolaz u drugo kolo

Fudbaleri Vojvodine večeras na "Karađorđu" igraju drugu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bokelja iz Kotora.

Podsetimo, na utakmici u Petrovcu crveno-beli i Kotorani remizirali su rezultatom 1:1, a danas će pred svojim navijačima Vojvodina imati šansu da izbori plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Novosađana Nenad Lalatović rekao je da se nada da će publika doći u velikom broju i da očekuje prolazak u naredno kolo.

Očekivanja pred ovu utakmicu moraju da nam budu pozitivna. Igraćemo na našem terenu, protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, što je pokazala i u prvoj utakmici. Dobro se brane, imaju dobru polukontru i kontru, a vidljivo je bilo da su dobri i u skok igri. Tokom proteklih pet dana, radili smo na tome da pokušamo da neutrališemo njihove vrline i iskoristimo njihove mane, koje ima svaki tim, pa tako i njihov. Nadam se da će publika doći u velikom broju da nas podrži, pogotovo zbog toga što će ulaznice za istočnu i severnu tribinu moći besplatno da se preuzmu. Njihova podrška nam je svakako potrebna - rekao je "Lalat".

I šef stručnog štaba Bokelja Slobodan Drašković najavio je da će, ukoliko njegova ekipa povede, sve biti otvoreno.

- Našu šansu vidimo u zadnjoj liniji protivnika. Nećemo žuriti i srljati, jer znamo da je Vojvodina najjača u polukontrama i kontrama, što ćemo pokušati da joj onemogućimo. S druge strane, na isti način mi ćemo težiti da dođemo do pogotka, a ukoliko povedemo, videćemo kako će se dalje situacija odvijati - kaže Drašković.

Ukoliko Vojvodina prođe Bokelj, u narednom kolu im sledi dvomeč sa boljim iz duela Stabek - Nomads. U prvoj utakmici su domaćini bili Nomadsi iz Velsa, a odigrali su 0:0. Odluka će pasti u 19 časova u Norveškoj, na stadionu Stabeka.

Utakmica na "Karađorđu" počinje u 20 časova.

  • zoki

    07.07.2016 17:16
    Napred Voso !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.