Lalatović: Cilj da ne primimo gol, Dinamo nije nepobediv

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak od 20 časova igraju prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Dinama iz Minska.

U domaćem timu je odlična atmosfera, a sem povređenog Ćurka svi igrači su spremni za duel sa Belorusima.

Šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović kaže da ih očekuje težak meč i da je cilj pobeda pred punim tribinama Karađorđa.

- Podrška navijača svakako će biti neophodna jer je reč o veoma kompaktnoj ekipi koja ima odličnu kontru i polukontru, izuzetno su brzi i uigrani. Imaju odlična krila i špic, a posebno je opasan igrač sa brojem 10, Vladimir Koritko. Treba da budemo mirni i strpljivi, da ne srljamo i da pokušamo da ne primimo gol. Naravno, cilj je pobeda na Karađorđu pa ako ostvarimo sve zacrtano, u revanšu će oni biti ti koji će juriti rezultat - rekao je Lalatović.

On je dodao i da je dojučerašnji kapiten OFK Beograda Bogdan Planić, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom, u potpunosti fizički spreman i da će konkurisati za prvi tim već na nedeljnom meču sa Bačkom i za revanš u Minsku.

Dinamo je polusezonu u prvenstvu Belorusije završio na trećem mestu sa sedam ostvarenih pobeda u 15 odigranih mečeva. Prethodno je u kvalifikacijama za Ligu Evrope eliminisao irski St. Partik (1:0, 1:1) i Spartaks (2:0, 2:1) u prvom kolu. S druge strane, Vojvodina je na startu kvalifikacija eliminisala kotorski Bokelj (1:1, 5:0), a potom  i velški Konah’si ki (1:0, 2:1).

Ulaznice za utakmicu Vojvodina - Dinamo mogu se nabaviti danas i sutra. Karta za zapadnu tribinu je 500 dinara, dok će se za istok i sever besplatno deliti, ali najviše tri na jednu ličnu kartu.

  • Serdar

    27.07.2016 13:52
    Ako budu igrali hrabro i uoprno rezultat nece izostati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.