Vojvodina stopirala prodaju najboljih igrača i najavila borbu za titulu

Predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić najavio je da klub neće prodavati svoje najbolje igrače, jer želi da se ove sezone umeša u borbu za titulu šampiona Srbije.

Kako kaže, Trujić, Meleg, Paločević, Antić i Malbašić nisu na prodaju.

- To je odgovor svim fudbalskim menadžerima koji su se poslednjih mesec dana uporno raspitivali o njima. Razlog je taj što idemo na titulu - rekao je Zbiljić.

Kad dođe momenat za prodaju igrača, to može biti samo u inostranstvo.

- Neće biti prodaje igrača našeg tima konkurentskim klubovima iz Beograda. Postoje razna nagađanja u javnosti, ali Crvena zvezda i Partizan će pojačanja za svoje timove morati da potraže na nekoj drugoj strani. Dakle, Vojvodina neće prodavati svoje igrače Zvezdi i Partizanu - rekao je Zbiljić.

On kaže da su moguće još neke korekcije da bi se ispunila visoka očekivanja, poput pojačanja na poziciji desnog beka i klasičnog špic igrača i da je cilj da ovi igrači ostanu na okupu i sledeće sezone.

- Nenad Lalatović je čovek velike trenerske budućnosti i trenutno najbolji trener u srpskoj fudbalskoj ligi. Ja imam ogromno poverenje u njega i njegov rad, a na nama je da obezbedimo dugoročnu stabilnost kluba, što iskreno i činimo. Ne treba zaboraviti našu Omladinsku školu koja je najbolja u Srbiji i u kojoj stasavaju igrači koji treba da budu okosnica prvog tima Vojvodine. Naravno, ne bih da se mešam u rad trenera Lalatovića, jer u njega imam apsolutno poverenje, ali smatram da Zličić, Đurišić i Stamenić svojim ponašanjem, fudbalskim kvalitetom i odnosom prema klubu definitivno zaslužuju šansu u prvom timu - kaže Zbiljić.

Fudbaleri Vojvodine trenutno se nalaze na drugom mestu tabele, sa jednom utakmicom i tri boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde. U do sada šest odigranih mečeva, crveno-beli su ostvarili pet pobeda i samo jedan remi, pa su, uz dobra izdanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, porasla i očekivanja navijača koji se nadaju trećoj šampionskoj titulu novosadskog kluba.

Vojvodina naredna dva meča igra na Banjici i protiv Borca kod kuće, a onda sledi veliki ispit, na Marakani 25. septembra.

  • Zoran

    02.09.2016 16:12
    Samo borbeno Zbiljo
    Mozete da kritikujete koliko hocete...covek je ulozio svoje pare i moze da zeli sta hoce...da li ce se ostvariti ne zna se ali on ima snove bar. A vi kriticari da treba da odvojite i 1000 dinara ne bi toliko voleli ni Vojvodinu ni bilo koga. Bilo bi vas briga a ovako telefone u ruke i samo kritikuj sta cete drugo kad samo to znate...
  • vucic

    01.09.2016 12:15
    vucevic
    ovi nas dovedose do dna
  • Sale NS

    31.08.2016 21:26
    O čemu se radi ?
    Ožegović je upravo prodat Čukaričkom ? Ili možda grešim ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.