Partizan se ispromašivao, svakom po bod na Karađorđu

U derbi susretu 18. kola Superlige, Vojvodina i Partizan su pred 8.000 gledalaca odigrali bez golova.

Partizan je bio bliži pobedi, ali njegovi igrači nisu uspeli da realizuju nekoliko stopostotnih prilika.

U prvom poluvremenu Božinov se obrukao kada je bio sam ispred Kordića i šutirao pored gola, a dobru priliku u prvom delu imao je i Leonardo. Još bolju priliku imao je ponovo Brazilac početkom drugog poluvremena, a najbolju Jevtović u 59. minutu kada je pogodio stativu. Na odbijenu loptu natrčao je potpuno sam Stevanović, ali je i on bio neprecizan.

Priliku za pobedu ponovo je imao Leonardo u sudijskoj nadoknadi kada je glavom pogodio prečku.

S druge strane, Vojvodina je igrala stegnuto i tokom većeg dela meča nije imala ozbiljnijih prilika za gol. Ipak, u samoj završnici domaćin je uspeo da se malo oslobodi pritiska i ugrozi gol crno-belih, čak je mogao i do pobede preko Malbašića u poslednjim trenucima, ali to nije bilo dovoljno da se dođe do tri boda u derbiju.

Uoči početka utakmice treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću uručen je uramljen klupski dres, jer mu je ovo 50. meč na klupi Vojvodine, a oba tima su minutom ćutanja odali poštu stradalim fudbalerima brazilskog Šapekoensea. Iako je bilo najavljeno da će pristalice Partizana moći samo na deo južne tribine ispod semafora, oni su ponovo bili i na zapadnoj tribini, onom delu koji je bliže južnoj.

Rezultati 18. kola: Vojvodina - Partizan 0:0, Borac - Voždovac 1:2, Čukarički - Novi Pazar 2:0, Napredak - Metalac 1:0, Rad - Radnički 1:1, Spartak - Radnik 1:1 i Javor - Bačka 2:0. U četvrtak igraju Crvena zvezda - Mladost.

Tabela: Crvena zvezda 44 (-1), Partizan 39, Vojvodina 39, Napredak 34, Mladost 31 (-1), Radnički 28, Spartak 26, Javor 26, itd.

U narednom kolu Vojvodina igra još jedan težak meč, a u goste joj dolazi četvrtoplasirani Napredak. Taj meč igra se u subotu 3. decembra na Karađorđu.

  • carlito

    01.12.2016 10:28
    Jel' postoji još neki klub na kugli zemaljskoj koji ima ovakvo suđenje kod kuće? Marioneta iz grupe "Grobari Čokot" sve vreme je navlačila za svoj klub, bruka!
  • ALUMNI

    01.12.2016 09:09
    TENDENCIOZNO
    pisanje u slavu mafijaško udbaške organizacije iz prestonice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.