Vojvodina samouverena pred gostovanje u Čačku

Fudbaleri Vojvodine gostovaće sutra Borcu iz Čačka u 24. kolu Super lige Srbije.
Nakon pobede nad Radom u prošlom kolu, Novosađani će pokušati da trijumfuju i protiv Čačana, te da održe korak za drugoplasiranim Partizanom koji im beži tri boda.
 
Ipak, "crveno-beli" u Čačak odlaze oprezni, svesni da je ekipi u zoni ispadanja potreban svaki bod. Na to ukazuje u pomoćni trener Voše Vladimir Buač, koji kaže da ih protiv Borca očekuje teška utakmica, jer je reč o agresivnoj ekipi jakoj u skok igri.
 
"Mislim da upravo u akcijama iz kornera leži njihova prilika, imaju dosta visokih igrača, ali mi ćemo dati sve od sebe da to neutrališemo. Između ostalog, veoma su dobro organizovani, imaju odličnog stručnjaka na čelu stručnog štaba. Sa druge strane, nalaze se u zoni ispadanja i u borbi za opstanak im je bitan svaki bod. Što se tiče nas, mislim da smo mi ti koji će odlučiti sudbinu ove utakmice i da ćemo mi biti ti koji će je kontrolisati", navodi Buač.
 
Vojvodina je u poslednjih pet mečeva u gostima ostvarila dve pobede i tri poraza. Istu statistiku na domaćem terenu imaju Čačani. 
 
Meč između Vojvodine i Borca zakazan je za 17 časova

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.