Voša brzo zaboravila Zvezdu, ubedljiv trijumf u Gornjem Milanovcu

U poslednjem susretu 26. kola Superlige, Vojvodina je na gostovanju Metalcu slavila rezultatom 3:0.
Voša brzo zaboravila Zvezdu, ubedljiv trijumf u Gornjem Milanovcu
Foto: Dragan Perišić

Filip Malbašić je tresao mrežu domaćina u 15. i 85. minutu, a u strelce se upisao i Aleksandar Paločević, koji je ušao sa klupe i pogodio iz "slobodnjaka" u 73. minutu.

Novosađani su brzo preboleli šokantan poraz od Zvezde i nastavili tamo gde su stali pre duela sa beogradskim crveno-belima. Posebno se ističe Malbašić koji je u odličnoj formi, a u poslednjih sedam prvenstvenih kola postigao isto toliko golova, ukupno 15 ove sezone.

Ostali rezultati: Crvena zvezda - Javor 3:0, Mladost - Partizan 0:2, Borac - Čukarički 2:3, Napredak - Radnik 2:1, Rad - Spartak 2:0, Voždovac - Bačka 4:0 i Radnički - Novi Pazar 2:2.

Tabela: Zvezda 67, Partizan 61, Vojvodina 57, Napredak i Radnički po 40, Mladost 38, Voždovac 37, Javor 36, Spartak 34, Čukarički 33, Rad 29, Metalac 26, Bačka 24, Radnik 21, Borac 18, Novi Pazar 17.

U narednom Kolu Vojvodina dočekuje lučansku Mladost.

  • LALA

    13.03.2017 21:00
    Sta vredi ova divna pobeda kad ste tako olako Zvezdi dali da pobedi. Steta . Realno imate najjaci tim trenutno u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.