Voša poražena na Karađorđu od Mladosti

U poslednjem susretu 27. kola Superlige, Vojvodina je poražena od Mladosti iz Lučana rezultatom 1:0.
Voša poražena na Karađorđu od Mladosti
Foto: D. Perišić
Iako je šef stručnog štaba "crveno-belih" Dragan Ivanović najavio pred meč opreznost, izgleda da to nije bilo dovoljno. Gosti su do gola stigli veoma brzo. Loptu u mrežu je već u devetom minutu poslao Emanuel Obiora Odita.
 
Nova neprijatnost za Novosađane usledila je u 31. minutu kada je isključen defanzivac Mario Maslać, pa je ostatak meča domaćin igrao sa igračem manje.
 
Drugo poluvreme donelo je nešto više uzbuđenja za 1.500 gledalaca na Karađorđu. Vojvodina je uspevala da pripreti gostima, zbog čega se stekao utisak da igrač manje nije uticao na igru domaćina. Ipak, i pored nekoliko dobrih akcija, igrači Mladosti su uspeli da sačuvaju gol i kući odnesu tri boda.

Ostali rezultati 27. kola: Čukarički - Crvena zvezda 3:4, Partizan - Voždovac 4:0, Bačka - Radnički 1:2, Spartak - Borac 1:0, Javor - Metalac 1:0, Rad - Napredak 0:1 i Novi Pazar - Radnik 1:0.

Tabela: Crvena zvezda 70, Partizan 64, Vojvodina 57, Radnički i Napredak po 43, Mladost 41, Javor 39, itd.

U narednom kolu Vojvodina gostuje Voždovcu 1. aprila.

  • ALUMNI

    20.03.2017 09:00
    VEĆ VIĐENO
    a uostalom i najavljen rezultat! Pobednička taktika koja je krasila igru i protiv komunjara u drugom poluvremenu očigledno zadovoljava težnje nekog u Klubu! Pa i Pirat na tribini se smorio........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport