Zvezda objavila cene ulaznica za Ligu Evrope

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaznice za grupnu fazu Lige Evropa biti puštene u prodaju u sredu, 6. septembra.
Ulaznice će se, kako se navodi, prodavati u paketima i pojedinačno. Cena paketa ulaznica za severnu i južnu tribinu je 3.500 dinara, za paket ulaznica za istočnu tribunu potrebno je izdvojiti 6.500, a za zapadnu 7.500 dinara. 
 
Cene pojedinačnih ulaznica za utakmice u grupnoj fazi su sledeće: sever i jug 1.200 dinara, istok 2.500 i zapad 3.000. 
 
Prodaja paketa ulaznica za sve tri utakmice počeće u sredu, 6. septembra i to preko sajta iticket.rs.
 
Paketi ulaznica će se na blagajnama stadiona prodavati od petka, 8. septembra, u isto vreme kada počinje i prodaja pojedinačnih karata za utakmicu Crvena zvezda Bate Borisov koja je na programu 14. septembra.
 
I paketi karata, kao i pojedinačne karte za BATE, prodavaće se sve do početka utakmice sa beloruskim timom. Crveno-beli su naveli da će sezonske karte važiti i za grupnu fazu Lige Evrope.
 
"Međutim, svi vlasnici sezonskih karata će morati da na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić' u periodu od petka, 8. septembra do ponedeljka, 11. septembra (računajući i dane vikenda), od 11 do 19 časova, preuzmu besplatno svoj paket karata za istu tribinu za koju imaju kupljenu sezonsku kartu", dodaje se.
 
Iz kluba napominju da samo vlasnici kupljenih sezonskih karata, ne i vlasnici besplatnih sezonskih, mogu da dobiju paket karata za Ligu Evrope. Na blagajnama stadiona će biti izdvojen poseban šalter za vlasnike sezonskih ulaznica koji preuzimaju pakete. Sezonske karte se od prvog dana septembra više neće nalaziti u prodaji, dodaje se u saopštenju.
 
Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Grupi H Lige Evropa sa Arsenalom, Kelnom i ekipom BATE Borisov, a takmičenje počinje 14. septembra.
  • Js

    03.09.2017 16:28
    Js
    Slazem se, sta nas briga za njih, bolje se malo pozabavite FK Vojvodinom i kradjom koja se desava u klubu od strane pumpadzije
  • Novosadjanin

    02.09.2017 13:55
    011 ili 021?
    kakve ovo ima veze sa Novim Sadom? Nesto se ne seca da je 011 napisao ovakav tekst za Vojvodinu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.