Teodosić prelazi kod Jokića u Denver?

Kapiten Srbije Miloš Teodosić mogao bi da se pridruži Nikoli Jokiću u Denveru.
"Novosti" pišu da su Nagetsi pokazali interesovanje za jednog od najboljih evropskih igrača i pokušaće da ga dovedu u julu, kada se otvara tržište slobodnih agenata. Prema nezvaničnim informacijama, tim iz Kolorada svestan je konkurencije koju ima u drugim klubovima NBA lige, zbog čega sprema dugogodišnji ugovor za plejmejkera CSKA.
 
Denver ima odlično iskustvo sa evropskim igračima, jer gotovo ceo stručni štab ima dobre veze na Starom kontinentu. 
 
Naime, od šestorice Melounovih pomoćnika, dvojica su Evropljani, Đordi Fernandes (Španija) i Ognjen Stojaković (Srbija). Kris Finč je više od decenije bio trener na Starom kontinentu, Rajan Boven i Džon Beket su, pak, jedno vreme nosili dresove evropskih klubova, Stifen Grem je, kao igrač, jeo profesionalni hleb u Portoriku i Venecueli. 
 
Kada se njima "priključi" asistent generalnog menadžera i predsednik košarkaških operacija, Litvanac Arturas Karnišovas, kao i Evropljani u timu Nagetsa, Jokić, Galinari, Ernangomes, jasno je da bi Teodosićev period adaptacije na NBA život bio "bezbolan" i ekspresan. 
 
Teodosić i Jokić od prošlog leta sarađuju u reprezentaciji Srbije i već su se okitili olimpijskim srebrom iz Rio de Žaneira.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).