Srbija bez Teodosića na Evropskom prvenstvu

Kapiten reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, nažalost, neće moći da nastupi na predstojećem Šampionatu Evrope.
Hronična povreda lista, zbog koje je propustio deo priprema i sve dosadašnje trening utakmice našeg najboljeg tima, ne može da bude u potpunosti zalečena do početka takmičenja u Turskoj, pa su selektor Aleksandar Đorđević i Miloš Teodosić, posle konsultacija sa medicinskim timom naše reprezentacije i LA Klipersa, zajednički doneli ovu tešku odluku.
 
"Nažalost, povreda koja muči Tea, ne dozvoljava mu da do Evropskog prvenstva bude maksimalno spreman. To je procena našeg medicinskog tima, ali i ljudi iz LA Klipersa. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača i doneli smo zajedničku odluku da Teodosić preskoči predstojeće takmičenje. On je igrač koji je godinama maksimalno posvećen reprezentaciji i njegova želja da igra je uvek bila velika. Nažalost, u ovoj situaciji, želja nije dovoljna. Ovo je veliki hendikep za tim, ali nastavljamo dalje sa istim ambicijama", rekao je selektor Srbije Aleksandar Đorđević.
  • Andrija Šrek

    23.08.2017 12:54
    Neće igrati...
    ...petorka: Teodosić, Bjelica, Simonović, Jokić, Raduljica.
    Pa sad vi vidite...
    Svaka medalja biće veliki uspeh.
  • Zivan

    20.08.2017 21:07
    Šteta, ali i naša reprezentacija na EŠ će biti veoma solidna. Ipak, izostanak Teodosića nije lako nadoknaditi...
  • Nindža Kornjačleone

    20.08.2017 19:34
    Velika steta za ovo prvenstvo. Imali smo jak tim, ali povrede ne da ih nisu zaobisle, vec su cekale iza svakog coska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).