Vojvodina povela protiv Jedinstva u polufinalu plej-ofa

U prvom meču polufinala odbojkaškog plej-ofa, Vojvodina je večeras u Novom Sadu savladala Jedinstvo iz Stare Pazove sa 3:0.
Vojvodina povela protiv Jedinstva u polufinalu plej-ofa
Foto: S.K.

Pred oko 400 gledalaca u Maloj sali Spensa rezultat je posle sat i po igre bio 28:26, 25:22 i 25:23.

Domaćin do trijumfa nije stigao tako lako, kako to pokazuje rezultat. Naprotiv, gosti su se pokazali kao izuzetno kvalitetan protivnik, a sami snose krivicu što su na kraju crveno-beli ubedljivo trijumfovali.

U prvom setu Pazovčani su imali čak četiri vezane set lopte pri rezultatu 24:20, ali su neshvatljivo grešili pri prijemu servisa Trifunovića. Imali su i petu set loptu, ali su domaćini nošeni podrškom publike uspeli da povedu.

I u drugom setu ponovo dominacija gostiju, ali ponovo pad koncentracije u finišu. Vodili su igrači Jedinstva sa 18:13, ali je usledio neverovatan preokret izabranika Nedžada Osmankača koji dobijaju i drugi set, pa se činilo da će i psihički slomiti otpor protivnika.

Međutim, da nisu samo "najprijatnije iznenađenje" šampionata gosti su pokazali i u trećem setu, takođe su dugo vodili, ali je scenario ponovo bio isti.

Druga utakmica polufinale serije igra se u četvrtak 30. marta, takođe u Maloj sali Spensa od 17h, a potom se serija seli u Staru Pazovu. U finale će tim koji prvi stigne do tri pobede.

U drugoj polufinalnoj seriji Novi Pazar vodi sa 1:0 protiv Zvezde.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.