Vojvodina lako protiv Sloge, Kaćani prokockali pobedu

U 2. kolu Superlige Vojvodine je savladala Slogu iz Požege rezultatom 34:30.

Pred 400 gledalaca u hali na Slanoj bari najefikasniji u domaćem timu bili su Stojanović i Orbović sa po 7 golova, četiri je postigao Datukašvili, a tri Gugleta. S druge strane, bolji od ostalih bio je Krsmančić sa 9 golova.

Vojvodina je bila bolja, imala konstantnu prednost koju je postepeno uvećavala, a u 34. minutu čak i devet golova viška - 32:23. U samom finišu došlo je do opuštanja pa se rezultatski čini da nije bilo lako.

Jugović iz Kaća je pretrpeo i drugi poraz izgubivši u Šapcu od Metaloplastike 24:23. Kaćani su nekoliko minuta pre kraja imali vođstvo od 23:20, ali su nedopustivo loše odigrali u završnici i ispustili pobedu.

U narednom kolu, u sredu 21. avgusta Vojvodina gostuje Partizanu, a Jugović dočekuje Šamot.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".