Voša slavila i u Subotici

Rukometaši Vojvodine slavili su Subotici u 19. kolu Superlige pošto su savladali Spartak rezultatom 26:23.
Domaćin je rezultatski parirao Novosađanima u prvom delu, pa su gosti na poluvreme otišli s minimalnom prednošću. Subotičani su drugi deo otvorili odlično, preuzeli vođstvo, ali su ih "crveno-beli" sustigli i preokrenuli rezultat u svoju korist.
 
U redovima Vojvodine najbolje se pokazao Orbović koji je postigao pet golova, a istakao se i novajlija Marko Davidović sa četiri pogotka.
 
Voša u plej-of fazu šampionata ulazi kao prvoplasirani tim na tabeli. U 20. kolu Superlige očekuje ih derbi prvenstva, jer će 11. marta dočekati Crvenu zvezdu kojoj "beže" jedan bod.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".