Toronto: Đoković izborio plasman u treće kolo

Novak Đoković plasirao se u treće kolo masters turnira u Torontu, pošto je danas pobedio Žila Milera iz Luksemburga u dva seta, 7:5, 7:6(3).

Đoković će u trećem kolu igrati protiv Čeha Radeka Štepaneka.

Đoković je kao prvi nosilac bio slobodan u prvom kolu, ali nije danas imao lak posao protiv 37. igrača na ATP listi.

Obojica igrača bila su vrlo sigurna na svom servisu, tako da nije bilo ni prilike za brejk sve do 11. gema, kada je Đoković iskoristio svoju šansu, oduzeo rivalu servis i poveo sa 6:5. On je posle odbranio svoj servis i osvojio prvi set 7:5.

Obojica igrača imala su prvom setu više od 70 odsto uspešnosti na prvom servisu, a Miler napravio četiri asa, naspram jednog Djokovića.

U drugom setu se takodje vodila velika borba. Djoković je u trećem gemu napravio brejk, ali je Miler odmah uzvratio i izjednačio na 2:2. Srpski reprezentativac je potom u devetom gemu napravio novi brejk, ali je njegov rival ponovo uzvratio i izjednačio na 5:5.

Obojica su posle osvojila gem na svom servisu, tako da je drugi set otišao u taj-brejk. Miler je tu prvi napravio mini-brejk i poveo 2:0, ali je Djoković posle toga napravio tri mini-brejka i dobio taj deo igre sa 7:3.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.