Marej od ponedeljka prvi teniser sveta

Britanski teniser Endi Marej od ponedeljka će se po prvi put u karijeri naći na prvoj poziciji ATP rang-liste, pošto mu je Kanađanin Miloš Raonić danas predao meč polufinala masters turnira u Parizu.
Marej će tako od ponedeljka biti na prvom mestu ATP rang-liste, pošto će imati pet bodova više od Novaka Đokovića, koji je sinoć poražen u četvrtfinalu masters turnira u Parizu od Hrvata Džona Iznera. Marej će biti zvanično prvi Britanac koji je bio svetski broj jedan od 1973. od kada ATP lista postoji.
 
Raonić je današnji meč polufinala predao bez borbe zbog povrede.
 
Endi Marej će u finalu masters turnira u Parizu sutra igrati s Amerikancem Džonom Iznerom.
  • Andrija Šrek

    06.11.2016 17:17
    Izner...
    Ovaj, pa jel sad Hrvat ili Amerikanac koji je pobedio Hrvata? I zašto je to uopšte bitno, kad je jedino važno da Nole NIIIIJEEEE VIIŠEEE PRRRVIIII.....šmrc...
  • Miki

    06.11.2016 11:11
    U ponedeljak najveći broj samoubistava u Srbiji od pamtiveka
  • @Agrh

    06.11.2016 09:06
    PA svi znamo da mu nije najbitnije. Voli i kesh, a toga mu i ovako nece nedostajati, al jos vise voli idolopoklonstvo, ali na nesrecu srbadija voli iskljucivo prvake (jer su takvi, jelte, i sami), tako da verujem da mu nije lako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.

Teniserka Ivana Jorović osvojila Ankaru

Reprezentativka Srbije Ivana Jorović osvojila je turnir u Ankari pošto je u finalnom meču bila bolja od drugog nosioca, domaće teniserke Kagle Bujukakčaj rezultatom 2:1 (7:6, 3:6, 6:2).

Zimonjić propušta Australijan open

Jedan od najboljih dubl igrača sveta Nenad Zimonjić propustiće prvi grend slem turnir u sezoni, Otvoreno prvenstvo Australije u Melburnu, zbog povrede palca.

Velika Britanija osvojila Dejvis kup

Teniska reprezentacija Velike Britanije osvojila je titulu prvaka sveta, pošto je danas u Gentu u finalu Dejvis kupa protiv Belgije povela sa nedostižnih 3:1.