AO: Jelena Janković ispala posle drame

Jelena Janković eliminisana je danas sa Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, pošto je u 3. kolu izgubila od Ruskinje Svetlane Kuznjecove u tri seta, 6:4, 5:7, 9:7.
Jankovićeva je 54. igračica sveta, dok je Kuznjecova 10. na WTA listi.
 
Ruskinja je u prvom setu napravila dva brejka, a izgubila jedan servis. U drugom je povela sa 4:1, ali je Jankovićeva uspela da se vrati i smanji na 4:5, a onda je vezala dva brejka i dobila drugi set sa 7:5.
 
U trećem setu vidjena je prava drama. Jankovićeva je posle brejka povela 3:0, ali je Kuznjecova smanjila na 3:2. Teniserka Srbije je odmah uzvratila brejk i povela sa 4:2, ali je izgubila naredni servis gem.
 
Kuznjecova je povela sa 5:4, ali je Jelena Janković izvratila i izjednačila. Obe teniserke potom su odbranile svoje servise, da bi Kuznjecova potom pokazala da ima više snage, jer je napravila brejk i povela 8:7, a onda je svoj servis dobila sa nulom i pobedila 9:7.
 
Jelena Janković je u završnici trećeg seta glasno pričala sa svojim timom, a u jednom trenutku se čulo da se žali na bolove.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.