Troicki savladao Tima za osminu finala u Šangaju

Viktor Troicki plasirao se u osminu finala Mastersa u Šangaju, pošto je danas pobedio sedmog igrača sveta, Austrijanca Dominika Tima u tri seta 6:3, 3:6, 7:6(5).
Ovo je bio treći međusobni duel Troickog i Tima i treća pobeda srpskog tenisera, a današnji meč trajao je sat i 50 minuta.
 
Protivnik Troickom, 54. teniseru na ATP listi, u narednom kolu biće Amerikanac Džon Izner.
 
Troicki je na početku prvog seta poveo sa 3:0, uz jedan brejk, i tu prednost je uspeo da sačuva do kraja seta. Austrijanac je u drugom setu uzvratio istom merom, oduzeo je servis Troickom u šestom gemu i to mu je bilo dovoljno da meč odvede u treći set.
 
Obojica tenisera su u odlučujućem setu bila sigurna na svoj servis, pa je pobednik rešen u taj-brejku. Troicki je poveo sa 5:2 u taj-brejku i imao je dva servisa da završi posao, ali je Tim uspeo da se vrati i izjednači na 5:5. Međutim, Austrijanac je napravio grešku i poklonio Troickom meč loptu koju je srpski teniser iskoristio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.