Đoković se vraća na teren u decembru na turniru u Abu Dabiju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vratiće se na teren posle povrede na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, koji se održava od 28. do 30. decembra.
Kako je Đoković izjavio za zvanični sajt ovog turnira, on se veoma raduje što će ponovo na teren posle neugodne povrede lakta desne ruke, zbog koje je u julu završio sezonu. Osim Novaka Đokovića, povratak na teren u Abu Dabiju je najavio i Sten Vavrinka, dok su ranije učešće potvrdili i Rafael Nadal, Pablo Karenjo Busta, Dominik Tim i Miloš Raonić. 
 
"Srećan sam što ću se vratiti u Abu Dabi i što ću biti deo desetog izdanja ovog turnira. Velika je čast nastupiti na ovom šampionatu, pored mene igraće sjajni teniseri i biće to pravi uvod u početak sezone. Abu Dabi je sjajno mesto i ovo će biti veliki događaj za sve fanove", rekao je Đoković. 
 
Osim Novaka Đokovića, povratak na teren u Abu Dabiju je najavio i Sten Vavrinka, dok su ranije učešće potvrdili i svetski Broj 1 Rafael Nadal, Pablo Karenjo Busta, Dominik Tim i Miloš Raonić. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.