Vaterpolisti osvojili Svetsku ligu četvrti put u nizu

Vaterpolisti Srbije deseti put su trijumfovali u Svetskoj ligi.
U finalu završnog turnira u kineskom Hidžuu lako su savladali reprezentaciju SAD sa 10:6.
 
Srbija je meč prelomila u drugom periodu kada je stekla prednost od 5:1, a trostruki strelac u tom delu igre bio je kapiten Filip Filipović. Naši vaterpolisti su u nastavku povećali prednost na 8:1, da bi Amerikanci koje vodi Dejan Udovičić u poslednjih pet minuta uspeli da ublaže poraz.
 
Duško Pijetlović postigao je dva gola, a strelci su bili i Živko Gocić, Sava Randjelović, Miloš Ćuk, Vuk Rašović i Andrija Prlainović.
 
Bronzanu medalju osvojila je Grčka pošto je pobedila Italiju sa 11:7 u meču za treće mesto. 
 
Srbija je četvrti put u nizu osvojila Svetsku ligu, a ovo je 37. zlatna medalja za naš reprezentativni vaterpolo.
  • @beban

    26.06.2016 19:16
    beban
    odgovor za v. i komsiju
    to ce ti znaciti bu..o g..a da ti je mladost srbije prva na svetu !!! a ti smrdi kuci i vidi sve negativno nesrecni covece!

    Kako znas da su nesrecni ? Ti si telepata ?
  • beban

    26.06.2016 16:36
    odgovor za v. i komsiju
    to ce ti znaciti bu..o g..a da ti je mladost srbije prva na svetu !!! a ti smrdi kuci i vidi sve negativno nesrecni covece!
  • B

    26.06.2016 15:06
    Mene sad prosto sramota da čestitam momcima, koji se isključivo zarad patriotizma i želje da obraduju svoje sunarodnike bore na raznim takmičenjima i osvajaju medalja koliko sve druge svetske reprezentacije mogu samo da sanjaju... Svaka čast ljudi, način na koji decenijama igrate i pravite smene generacija bez ikakvog pada u kvalitetu je za bajku! Hejteri, se*onje i cmizdrave babe, šta da vam kažem - i sa i bez vaterpolista, samo ste sami sebi teški i nepodnošljivi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Vaterpolo

Mladi delfini osvojili bronzu na SP

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za vaterpoliste do 20 godina, pošto je u finalu savladala selekciju Mađarske sa 12:11.

Hrvatska svetski prvak u vaterpolu

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske osvojila je titulu na Svetskom prvenstvu u Budimpešti pobedom nad selekcijom domaćina Mađarskom 8:6.

Vaterpolisti sigurno do polufinala SP

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva, pošto je danas u Budimpešti pobedila Australiju sa 15:5 (4:1, 4:2, 4:2, 3:0).