Egzit piknik 4. jula u Dunavskom parku

Dan pre nultog dana festivala, u utorak, 4. jula od 17 sati u Dunavskom parku, Egzit će organizovati popodnevni piknik kojim će najaviti pet dana novosadskog izdanja Egzit Leta ljubavi.
Srđan Šveljo, poznatiji kao DJ Fanatik spremio je specijalni DJ set u hipi duhu iz 60-ih i 70-ih godina, a u parku će se slušati i specijalni repertorar akustičnog dueta The Wizards, koji čine gitarista Ognjen Protić i pevač Petar Živković.
 
Za najmlađe će biti pripremljen poseban program sa animatorima, a veliko finale Egzitovog piknika biće obeleženo prelepim vodenim hologramom iznad jezera. Posetioce očekuju osveženja i grickalice, posebna relaks zona u vidu zvučne kupke s planetarnim gongovima, kao i mnogobrojni pokloni, te se svima savetuje da ponesu ćebad, korpe za piknik, frizbije, lopte i pridruže se druženju na otvorenom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.