VIDEO: Počela nova sezona serije "Igra prestola"

Prva epizoda nove sezone "Igre prestola" pod nazivom "Crvena žena", koja je emitovana sinoć, nikoga nije ostavila ravnodušnim.
Epizoda počinje od trenutka kada Davos pronalazi Džonovo telo i on ga sa odanim članovima Noćne straže štiti od ostatke "Bratstva".
 
Sansa i Teon beže od Boltonovih i sastaju se sa Brijenom i Podrikom, dok Peščane zmije predvođene Elarijom preuzimaju vlast u Dorni ubistvom princa Dorana, Area Hote i Tristana.
 
Jedno otkriće o Melisandri toliko menja tok serije, da je neophodno da i sami pogledate prvu epizodu šeste sezone. Reći ćemo samo to da je glumica koja je igra, Keris van Hauten u jednom intervjuu izjavila: "Ona definitivno ima određene moći. Ne znam koliko je stara, ali sigurno ima više od 100 godina. Ona je mudar duh..."
 
HBO je objavio i prvi trejler za drugu epizodu.
 
 
Autor: B92
  • Rusofil_IQ0

    27.04.2016 03:57
    @Lalo
    Za tebe je Baba se ceslja a selo gori, ili kako vec bese.....
    nemoj da se zamaras sa ovim zapadnjackim glupostima, prekomplikovano je to za tebe :)
  • Lala

    25.04.2016 19:01
    crnjak
    Ovo je kao one spanske sapunice, nikad kraja a tema se vrti u krug.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.