VIDEO: Deset filmskih hitova koji stižu do kraja godine

Holivud je spremio još filmova koji će, po svemu sudeći, puniti bioskopske sale do kraja godine.

News.com.au objavio je listu 10 novih filmova koji stižu do kraja godine, a koji će biti bioskopski hitovi.


1. "Rogue one: A Star Wars story" stiže u bioskope 15. decembra. Uprkos glasinama da je produkcija Dizni smatrala da je prvobitna verzija ovog filma bila isuviše "mračna", pa je promenjen režiser, izveštaji u medijima mu prognoziraju odličan uspeh kod publike.

2. "Hell or high water" je kaubojski film, inače žanr koji dugo nije krasio bioskopska platna, a stiže konačno 27. oktobra. Kritika u SAD ga već naziva "najboljim filmom 2016", "kaubojskim filmom koji nam je bio potreban" i "Donald om Trampom velikog ekrana".

3. "A Monster calls" je film snimljen po istoimenom dečjem romanu. Film na neobičan način prikazuje suočavanje sa strahovima iz detinjstva i traumama slomljenog srca, a stiže u bioskope 1. decembra.

4. "Doctor strange" je dugo bio stub Marvelovog sveta stripova. "Doctor strange" je mnogo više od običnog filma o superherojima, jer uključuje i misticizam, manipulaciju vremenom i alternativne dimenzije. U bioskope stiže 27. oktobra.

5. "Arrival" je novi film Denija Vilneva koji se pokazao kao njegov najambiciozniji film. U bioskopima će biti od 10. novembra, a o ovom trejleru se na internetu najviše priča.

6. "I, Daniel Blake" je osvojio glavnu nagradu na festivalu u Kanu. Iako nisu svi smatraili da je izbor bio pravi, nisu mogli da poreknu da je ovo jedini film koji je rasplakao sve ljude u sali. Daniel Blake stiže u bioskope 17. novembra.

7. "The Light between Ocean" će se prikazivati u bioskopima od 26. decembra. Glumac Majkl Fasbender, koji igra u filmu, opisuje ga kao “"priču o nekom starom vremenu u kojoj dobri ljudi donose pogrešne odluke i moraju da se suoče sa njima".

8. "Fantastic Beasts and where to find them" opisuje se kao film "ulaznica u maštu J.K.Rouling". Autor filma je bio konsultant na snimanju filmova o Hariju Poteru, ali je Roulingova napisala scenario ovog spin-ofa. "Fantastične zveri" stižu u bioskope 17. novembra.

9. "The Girl on the Train" je adaptacija istoimene knjige Pole Hokins i poredi se sa filmskim hitom "Gone girl". Ovaj triler o ženi sa sumnjvim motivima već 6. oktobra napuniće bioskopske sale.

10. "Hacksaw Ridge" je prvi film koji je režirao Mel Gibson nakon 10 godina. Filmove kao što je ovaj više na prave, možda mu baš zato predviđaju dosta nagrada. U bioskope stiže 3. novembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.