Istraga zbog brutalnih scena u seriji "Walking dead"

Previše vizuelno ubistvo Glena i Abrahama od strane Nigana u okviru serije "The Walking Dead" potreslo je fanove do srži, a sada se postavlja pitanje - da li su preterali?
"Ofcom", britanski regulator komunikacija, trenutno istražuje kontroverznu prvu epizodu sedme sezone pod nazivom "The day will come when you won't be" nakon što su se gledaoci žalili na scene nasilja. 
 
"Istražujemo scene izuzetno snažno prikazanog nasilja i da li su ove scene bile neophodne za kontekst priče", rekli su iz "Ofcoma" za "Digital Spy". 
 
S druge strane, od milionskog auditorijuma koji je pogledao ovu epizodu, samo deset njih je podnelo žalbu, ali je dužnost regulatora da pokrenu istraživanje bez obzira na to koliko su žalbi dobili. 
 
Majkl Kadlic, koji je tumačio lik Abrahama, rekao je da smatra da je nasilje u pomenutoj epizodi bilo neophodno. 
 
"Oduvek smo znali da se nalazimo u opasnom svetu, što zbog 'Hodača', što zbog nesigurnosti svega što se događa. Ali, smatram da je ta nesigurnost sada podignuta na još veći nivo. Bukvalno imate nekoga ko će vas ubiti ako ga pogledate na pogrešan način. Postali smo nadmeni jer nikad nismo izgubili bitku. Gubitak te brutalnost zbog nekoga ko je spreman na sve samo da bi dokazao svoju poentu, mislim da je to prekretnica celog šoua", istakao je Kadlic.
  • Johny Be Good

    30.12.2016 15:04
    hm hm
    Svako ima pravo na misljenje....medjutim nakon resident evil prvo igara potom i filmova sa Milom Jovovic ova serija mi je ..dosadna glupa naporna poprilicno smorna drama ?> ali svakome svoje...ukusi itd
  • zombie

    22.11.2016 15:40
    Odlicna serija.
  • Savo

    22.11.2016 15:02
    Ako niste gledali seriju...
    Ako niste gledali seriju ili ste povremeno samo bacili pogled na par slučajnih scena, nemojte je komentarisati na osnovu predubeđenja koje ste o njoj možda stekli. Za razliku od većine materijala koje nam se plasira putem malih ekrana, ovo je u stvari prilično dobra serija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.