Semjuelu L. Džeksonu nagrada za životno delo

Na 13. Međunarodnom filmskom festivalu, koji će se od 7. decembra održati u Dubaiju, Semjuel L. Džekson imaće čast da dobije nagradu za životno delo, jednu od najvećih nagrada ovog festivala.
Tim priznanjem on će se pridružiti imenima kao što su Omar Šarif, Teri Gilijam, Šah Ruk Kan, Oliver Stoun, Martin Šin, koji su pre njega dobili istu nagradu. 
 
Festival počinje 7. decembra projekcijom ostvarenja "Miss Sloane" a zatvara ga, osam dana kasnije, prvi spinof "Star Wars" franšize, "Rogue One: A Star Wars Story". 
 
"Velika je čast dobiti Nagradu za životno delo od strane Međunarodnog filmskog festivala u Dubaiju. Divno je biti uključen u filmsku zajednicu Emirata i unapred se radujem što ću imati prilike da upoznam sjajne filmske stvaraoce i steknem nove prijatelje", rekao je Džekson povodom skorog gostovanja na ovom festivalu. 
 
Dubai fest, kako ga još zovu, najveći je filmski festival u regionu Bliskog istoka. 
 
Tokom osam dana trajanja, na festivalu će biti prikazano 156 filmova, među kojima su i "Billy Lynn’s Long Halftime Walk", "Manchester by the Sea", "Their Finest", "La La Land", "The Founder", "A Monster Calls". 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.