VIDEO: Animirani film koji svi mrze osam meseci pre premijere

"The Emoji Movie" je nadolazeći animirani film čiji je prvi trejler objavljen nedavno i doživljava izuzetno loše reakcije osam meseci pre premijere.
S obzirom na to da je premijera najavljena za 4. avgust 2017. godine, film reditelja Tonija Leondisa i scenarista Erika Sigela i Majka Vajta nailazi na loš prijem kod ljubitelja sedme umetnosti. Razlog je opšta ideja filma o emotikonima, ikonicama koje imitiraju emocije u programima i aplikacijama koje koristimo za onlajn komunikaciju.
 
Film je čak nakon prve najave 2015. godine naišao na oštre kritike jer je percipiran kao promocija šablonirane onlajn komunikacije koja "izjeda nove generacije".
 
Priča prati emotikon po imenu Džin koji nema specifičnu emociju. Da bi bio kao i sve njegove kolege, on se upušta u avanturu kako bi dobio jednu i jedinstvenu emociju.
 
Glasove u animiranom filmu u produkciji kompanije Sony Pictures Animation posuđuju Ti Džej Miler, Ilana Glejzer, Džejms Korden i drugi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.