Nova "Dinastija" vraća se na male ekrane u ovoj godini

Kultna serija "Dinastija" obeležila je osamdesete godine prošlog veka, a sada se ponovno snima.
Produkcija CW najavila je pilot epizodu tokom 2017, a glavni producent će biti Greg Berlanti zajedno s Džošom Švarcom i Stefani Sevidž, koji su zaslužni za uspešnu seriju "Gossip girl". 
 
"Nova "Dinastija" biće smeštena u moderno doba", kaže Berlanti i dodaje kako će se radnja odvijati iz perspektive Falon Karrington, ćerke Blejka Karingtona. 
 
Nove epizode će ponovno doneti zaplete u bogataškoj porodici, a datum prikazivanja još nije objavljen. Nije poznato ni ko bi mogao da zameni Džoan Kolins, Lindu Evans i Heder Loklir.
  • Vladimir

    31.01.2017 12:06
    Dinastija..
    ...na pjenu od okeana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.