VIDEO: Objavljen tizer za sedmu sezonu "Igre prestola"

HBO je objavio tizer za nadolazeću sedmu sezonu popularne serije "Game of Thrones".

Još uvek nije poznato kada bi trebalo da počne emitovanje sedme sezone "Game of Thronesa".Pojavile su se informacije da bi to moglo da se dogodi tek u julu ili septembru.

Ranije su izvršni producenti najavili da će se nova sezona osloniti na jake ženske likove s obzirom na činjenicu da Deneris i Jara plove za Vesteros, Sansa drži Vinterfel, a Olena Tajrel je ušla u politički savez s Elarijom Send, kao i Sersei na poziciji srednjovekovnog Sit lorda.

Oni su naveli da će gledaocima biti jasno i ko je Sersei sada, jer kako su objasnili, ona nikada nije bila dobra osoba, ali je uvek volela svoju decu koje više nema tako da je ništa ne sprečava da pokaže svoju najgoru stranu u sedmoj sezoni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.