Film o Frediju Merkjuriju stiže sledeće godine

Gitarista benda Queen Brajan Mej najavio je da bi biografski film o legendarnom frontmenu te grupe Frediju Merkjuriju, trebalo da bude premijerno prikazan 2018. godine.
Rad na filmu o Merkjuriju počeo je pre četiri godine, a pratilo ga je dosta problema oko izbora glumca za naslovnu ulogu. Nakon što je komičar Saša Baron Koen napustio projekat, izbor je pao na mladog američkog glumca Ramija Maleka.
 
"Film o Frediju stiže, i to mnogo ranije nego što ste mislili. Sledeće godine", rekao je Mej koji je najavio novu turneju Queena sa pevačem Adamom Lamberom. Bend bi tokom leta, kako je rekao, trebalo da održi seriju koncerata u Severnoj Americi, a za kraj godine su planirani nastupi u Evropi.
 
Saša Baron Koen, čija je fizička sličnost sa Fredijem Merkjurijem često isticana, odustao je od učešća u filmu upravo zbog nesuglasica sa Mejom.
 
"Postoje neverovatne priče o Frediju Merkjuriju. Tip je bio divlji! Čuo sam priču o malim ljudima sa tanjirima kokaina na glavi na jednoj žurki", izjavio je Koen, dodavši da su takve anegdote izbačene iz scenarija. "Pretpostavljam da su želeli da očuvaju sećanje na bend", konstatovao je on.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.