Alen Delon snima svoj poslednji film

Legendarni francuski glumac Alen Delon (81), izjavio je na filmskom festivalu u Liježu da će uskoro snimiti svoj poslednji film.
Snimanje počinje na jesen, film će režirati Patris Lekont, a Delonova partnerka biće Žulijet Binoš.
 
"To će biti moj poslednji film, jer kao što bokser ne želi borbu previše, tako ni ja ne želim film previše", rekao je Delon.
 
Ikona sedme umetnosti otkrila je da se radi o ulozi pisanoj posebno za njega, ali druge pojedinosti o filmu nije obznanio.
 
Delon se na velikom ekranu poslednji put pojavio 2008. u filmu "Asteriks na Olimpijskim igrama" gde je glumio Julija Cezara. Od tada do danas, kaže, posvetio se pozorištu.
  • Zan Pol Belmondo

    08.05.2017 15:46
    Luis Bunjuel
    Stara francuska skola.
  • Filmofil

    08.05.2017 10:00
    Neprevazidjen
    Covek za sva vremena
  • pera

    08.05.2017 09:24
    ..
    Nisam ga prepoznao bez naocara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.