Kultna serija "Dinastija" na jesen se vraća na male ekrane

Kultna američka TV serija iz osamdesetih "Dinastija" vraća se na male ekrane, objavila je televizijska mreža CW.
Kultna serija "Dinastija" na jesen se vraća na male ekrane
Foto: 021

"Dinastija" je emitovana od 1981. do 1989. na američkoj TV mreži ABC i imala je ogromnu gledanost, kako u SAD, tako i u ostatku sveta. Radnja serije pratila je život Karingtonovih, bogate porodice naftnih tajkuna koji su živeli u Denveru.

Nova serija biće fokusirana na mladu Falon Karington koju glumi Elizabet Džajls i njenu maćehu Kristal koju glumi Natali Keli. Smeštena u modernom dobu pratiće dve najbogatije američke porodice, kao i sve njihove laži i prevare kako bi zadržali kontrolu nad svojim bogatstvom i decom.

Scenario za novu seriju napisali su Džoš Švarc i Stefani Sevidž, duo koji je stvorio seriju "Gossip Girl", a udružili su se s Ester i Ričardom Šapirom, kreatorima originalne "Dinastije".

Serija će premijerno biti prikazana na jesen ove godine, iako tačan datum još uvek nije poznat.

  • U

    15.05.2017 14:19
    Jedva cekam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.