Na jesen animirana serija o Trampu

Američka televizijska mreža Šoutajm na jesen će početi da emituje animiranu seriju o predsedniku SAD Donaldu Trampu, čiji je izvršni koproducent američki komičar i satiričar Stiven Kolbert.

Šoutajm je seriju, koja će imati 10 epizoda u trajanju od po pola sata, opisao kao komediju na radnom mestu.

Naziv serije još nije poznat, niti tačan datum početka njenog emitovanja.

Prema navodima američke mreže, serija će na sarkastičan način opisati život Trampa u Beloj kući i članova njegove porodice, insajdera, svetskih lidera, a čak i rivala iz Demokratske stranke.

Kolbert, koji vodi "Lejt šou" na Si-Bi-Esu, oštar je kritičar Trampa, a od prošle godine koristi i animacije s likom američkog predsednika u delovima svoje emisije.

Šoutajm je deo korporacije Si-Bi-Es.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.