Mark Valberg najplaćeniji glumac na svetu

Prvo mesto na listi najplaćenijih glumaca na svetu pripalo je Marku Valbergu, koji je u proteklih 12 meseci zaradio 68 miliona dolara.
Valberg (46), nekadašnji reper koji je postao glumac, našao se na vrhu liste magazina Forbs.
 
Na drugom mestu liste najplaćenijih glumaca je Dvejn Džonson, prošle godine inače prvi, koji je zaradio 65 miliona, dok je treći Vin Dizel sa 54,5 miliona dolara. Slede Adam Sendler, Džeki Čen, a među prvih deset su i Robert Dauni Junior i Tom Kruz.
 
Zarada koju su ostvarile glumice je mnogo skromnija, pa je tako na prvom mestu najplaćenijih Ema Stoun sa 26 miliona dolara.
  • deda

    24.08.2017 10:27
    adam se nasnimao al sve gomila gluposti, e sad sto je to donelo njemu toliku lovu drga je prica, sve u svemu globalno sve se veca lova obrce, fudbaleri i kosarkasi stotine miliona, tv voditelji, i sapunice milioni po epizodi, bice i da se menadzeri i producenti vise omrse pa zato nabuze cifre
  • Nikola

    24.08.2017 07:40
    Svaka cast
    Momak koji se toliko trudi, uspeo da se izdigne iz blata.
    To je uzor.
  • h6df

    23.08.2017 19:35
    hahah Adam Sendler!! Jel to neka zajebancija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.