Antonio Banderas kao Pikaso u televizijskoj seriji

Španski glumac Antonio Banderas će glumiti Pabla Pikasa u drugoj sezoni američke televizijske serije "Genius" koja će se baviti životom slavnog španskog umetnika, rodom iz Malage kao i Banderas.
"Glumiću Pikasa u drugoj sezoni serije koja će biti emitovana na američkim televizijskim kanalima Fox i National Geographic", izjavio je Banderas.
 
Prva sezona serije "Genius" bila je posvećena naučniku Albertu Ajnšatajnu.
 
Banderas (57) se nalazi u francuskom gradu Dovil na festivalu američkog filma.
 
Glumac je počeo karijeru tokom 80-ih godina u Španiji. Sa 19 godina je postao glumac Španskog nacionalnog pozorišta. Istakao se glumeći u holivudskim filmovima kao što su "Atentatori", "Intervju s vampirom", "Desperado", "Filadelfija" i "Maska Zoroa".
 
Banderas, koji se od glumice Melani Grifit razveo 2014. godine, upravlja španskom kompanijom Puig koja se bavi modom i parfemima, i ima vlastitu liniju parfema.
  • JA

    07.09.2017 13:37
    Banderas?
    najbolji izbor bi bio Deni deVito

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.