Džej-Džej Abrams će režirati novu epozodu Ratova zvezda

Reditelj i producent Džej-Džej Abrams režiraće novu, devetu epizodu "Ratova zvezda".
"Sa epizodom "Buđenje sile" Džej-Džej je fanovima pružio sve ono čemu su se mogli nadati. Veoma sam uzbuđena što se vraća kako bi zatvorio ovu trilogiju", rekla je predsednica "Lucasfilma" Ketlin Kenedi.
 
Abrams će zameniti Kolina Trevorova koji je prošlog meseca napustio rad na filmu "Star Wars: Episode IX". Osim režije, Abrams će raditi na scenariju devete epizode zajedno sa Krisom Teriom.
 
Potpisuje režiju filmova "Nemoguća misija III", "Star Trek" i "Super 8". Osim toga je tvorac serijala poput "Fringe", "Felicity", "Izgubljeni" i drugih.
 
Premijera filma zakazana je za 24. maj 2019. godine, a prethodiće joj osma epizoda "Poslednji džedaj" (The Last Jedi) koja u bioskope stiže 15. decembra ove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.